P-hus Arena, Ørestaden

By & Havn har haft fokus på at det skal være let at parkere i P-hus Arena. Information ved indkørslen til parkeringshuset og letheden i at finde en ledig parkeringsplads, samt nem betaling er med til at skabe den gode kundeoplevelse.

Fremtidssikret og intelligent parkeringshus

By & Havn har bygget et fremtidssikret og intelligent parkeringshus i Ørestad Syd. Huset skal blandt andet betjene beboere og erhverv i det kommende Hannemanns Kvarter samt gæster til Royal Arena.

Parkeringshuset har 413 parkeringspladser fordelt på 7 niveauer. Der er taget højde for både langtidsparkeringer og nem mulighed for af- og påsætning. I stueetagen er der ”kiss and ride” pladser til den nye skole i Ørestaden og gæster til Royal Arena. Derudover er der taget hensyn til gode parkeringsmuligheder for handicapbusser, da frihøjden i niveau 0 er øget til 2,65 meter.

50%

”I By & Havn har vi stort fokus på den gode brugeroplevelse, når vi opfører parkeringsanlæg. For os strækker den gode brugeroplevelse sig ud over en god kørekomfort og handler i lige så høj grad om at skabe intelligente og digitale løsninger som gør det enkelt, let og trygt at være bruger af parkeringshuset. Med Scanviews kamera-baserede løsninger har vi bl.a. skabt et fuldautomatisk betalingssystem med integration til vores egen parkeringsportal, PARKinCPH, hvilket også har gjort det muligt at introducere en række nye funktioner i vores parkeringsportal, som kommer vores faste parkeringskunder til gode bl.a. i form at øget fleksibilitet og indsigt i eget forbrug,” siger Anne Skovbro, Adm. direktør i By & Havn.

50%

Det hurtige overblik fra starten

Allerede ved ankomsten til parkeringshuset får gæsterne et hurtigt overblik via pyloner og informationsskærme – dermed ses det tydeligt hvilke niveauer i parkeringshuset der er ledige. Informationsskærmene er integreret med Royal Arenas system, hvilket gør det nemt at informere om hvilke arrangementer der er aktuelle og hvordan det påvirker muligheden for parkering.

Ved arrangementer i Royal Arena bruges etagerne 3, 4 og 5 fx til VIP parkering, på alle andre tidspunkter er parkeringspladserne dog offentlige tilgængelig.

Dette og det fuldautomatiske parkeringsanlæg er nogle løsninger, der er med til at gøre parkering nem, bekvem og til en god oplevelse for gæsterne.

Betalingsautomater i kundens design

I P-hus Arena er der installeret et ANPR-baseret (Automatic Number Plate Recognition) betalingssystem.

By & Havn har valgt at få deres betalingsautomater tilpasset i deres eget design, så de falder ind i resten af designet i parkeringshuset. Samtidig med at det ydre design er tilpasset, så er betalingsautomaterne også integreret med By og Havns eget system PARKinCPH.

ANPR-kameraerne er installeret ved parkeringshusets ind- og udkørselsområder. Kameraerne læser og identificerer automatisk køretøjets nummerplade og parkeringen starter og slutter automatisk.

Formålet med ANPR-løsningen er at automatisere betalingsflowet, så det bliver lettere at være parkeringskunde. Derudover så åbner ANPR-løsningen op for nye produktmuligheder og funktioner i PARKinCPH, som løbende vil blive testet og kvalificeret sammen med brugerne af parkeringshuset.

50%
50%

Overblik over ledige parkeringsbåse

Med SSI sensorernes placering midt over kørevejen leder de hurtigt gæsterne hen til den nærmeste ledige parkeringsbås. Samtidig med at de supplerer den traditionelle videoovervågning med overvågning af den enkelte parkeringsbås og ned mellem bilerne. Dette giverne gæsterne tryghed når de parkerer og færdes i området.
De grønne lys viser hurtigt gæsterne til de ledige parkeringspladser. Ledige el-ladepladser vises med orange lys, blå er handicappladser og rød betyder optaget. Det innovative system øger brugervenligheden og nedsætter søgetrafikken. Det giver et bedre flow og mindsker CO2 belastningen.

SSI'erne har flere funktioner end nemt og bekvemt parkering:
• Data til informationsskærme
• Data til pyloner
• Videoovervågning af den enkelte parkeringsbås og mellem bilerne
• Data til analyse og statistikker som kan bruges til optimering af arealet

Nem opladning til din elbil

Med en enkel og fremtidssikret løsning fra Spiiri - er der på nuværende tidspunkt flere ladepladser til opladning af elbiler i P-hus Arena. Og antallet vil blive øget - alt efter behovet.

By & Havn har indgået en serviceaftale med SCANVIEW

En serviceaftale forenkler hverdagen, for dig der har ansvaret for jeres tekniske løsninger. Regelmæssig service forlænger udstyrets levetid og opretholder den høje standard på produkterne.

Med et fuldt funktionelt anlæg skaber du tryghed for dine brugere, samt sikrer at forsikringsmæssige og lovpligtige forpligtelser overholdes.

50%

FAKTA:

16.600 kvm parkeringsareal

7 niveauer i parkeringshuset

413 parkeringspladser

8 el-ladepladser

Bygherre: By&Havn

For yderligere information kontakt

Lars V. Jørgensen

T 6010 0828, lvj@scanviewsystems.dk

https://www.linkedin.com/in/lars-v-jørgensen/