Havnens P-Hus i Sønderborg

Innovativt parkeringstælle- og betalingssystem.

Forenklet parkering, med automatisk nummerpladegenkendelse (ANPR).

Ny innovativ løsning

Med Bitten og Mads Clausens Fonds overtagelse af Havnens P-hus i Sønderborg, blev der skabt mulighed for endnu et nyt samarbejde mellem APCOA PARKING og SCANVIEWS SYSTEMS – Med et innovativt parkeringstælle- og betalingssystem forenkles parkeringen for P-Husets brugere.

Kundens fordele:

  • At unødvendige parkeringsafgifter undgås
  • At brugerne får en god parkeringsoplevelse
  • At parkering og betaling forenkles

Foto: Peter Bjerke

50%
50%

Bro forbinder P-Hus med luksushotel

En 30 meter lang gangbro tværs gennem ungdomsboligerne, forbinder P-Huset med luksushotellet Alsik, der rummer regionens største hotel- og konferencecenter, 3 restauranter, samt Danmarks største spa- og wellness.

 

Foto: Sønderborg Kommune

Her bliver der tænkt på brugerne

Havnens P-Hus i Sønderborg er et parkeringshus, hvor der bliver tænkt på brugerne. Her skal brugerne fremadrettet, hverken bruge tid på manuelle registreringer, bekymre sig om fejlindtastning af nummerpladen eller huske, at stille p-skiven.

50%

Vi har valgt et ANPR anlæg til Havnens P-hus i Sønderborg, for at sikre kunden en ukompliceret og fuld elektronisk parkeringsløsning. Som parkant foretrækker man en p-løsning med minimal spildtid og lav risiko for fejl i betaling, begge dele kan indfries med et velfungerende ANPR-anlæg.

BMC Ejendomme 

Dallmeier ANPR-kameraer tæller og registrer alle biler, når de passerer bommene ved ind- og udkørsel. Her tages der et billede af bilens nummerplade, og bommen går op, når nummerpladen er aflæst. Alle data lagres i systemet med tidspunkt, dato, sted samt fotos af nummerplade og bil.

Med SCANVIEW SYSTEMS parkeringsløsning op mod APCOAs betalingssystem, betaler brugeren nemt for sin parkering, inden parkeringshuset forlades. Ved udkørselsbommen aflæses nummerpladen igen af kameraet, og har man betalt går bommen op. Parkeres der i mindre end to timer, er parkeringen gratis og udkørselsbommen går automatisk op, uden brug af app eller betalingsautomat.

Med en kombineret bom/ANPR løsning sikres det, at brugeren ikke får en unødvendig parkeringsafgift, og gør det samtidig umuligt, at forlade parkeringshuset, uden betaling for parkeringen.

50%
50%

ANPR

ANPR systemet fra Dallmeier aflæser og identificerer nummerplader med en korrekthed på op til 99,7%, hvilket egner sig særdeles godt til betalingsparkering via nummerpladegenkendelse.

  • Nummerpladeanalyse med tidspunkt, dato, sted samt fotos af nummerplade og bil.
  • Hurtig og korrekt håndtering af millioner af registreringer.
  • Understøtter officielle nummerplader fra forskellige lande/kontinenter.
  • Black- og whitelisting af nummerplader.

Vil du vide mere om ANPR?

Vi er altid klar med professionel rådgivning

Ring til os på tlf. 76 24 40 40