Innovativt projekthus

SCANVIEW SYSTEMS A/S designer, idriftsætter og servicerer driftsikre og rentable tekniske konceptløsninger baseret på: Kompetente medarbejdere,
individuel besigtigelse & rådgivning og produkter af høj kvalitet.

0%

Kvalitet & Service

Vores specialuddannede teknikere tilbyder en unik service. Alle projekter gennemarbejdes og dokumenteres, så vi sikrer en høj kvalitet.

Kvalitet og service er vigtige nøgleord og bliver prioriteret højt. Kvalitetsarbejde er en vigtig proces, som hele tiden optimeres.

Det er væsentligt at have fokus på driftssikkerhed, da det er en forudsætning for, at få det maksimale udbytte af sit system.

En virksomhed i vækst

SCANVIEW SYSTEMS A/S er datterselskab af SCANVIEW A/S der blev grundlagt i 2006 og har oplevet en solid vækst frem til i dag. Hovedkontoret ligger centralt placeret i Trekantområdet.

SCANVIEW SYSTEMS A/S leverer tekniske konceptløsninger inden for bl.a. nummerpladekameraer til videoanalyser og registrering ved parkering og trafik, forskellige typer af parkeringssystemer indtil både kommuner og private, samt LED tavler og elektroniske INFO-tavler.Udover levering af unikke produkter, omfatter vores ydelser rådgivning, projektering, installation og servicering. Vi tager udgangspunkt i kundens specifikke behov og finder frem til den rigtige individuelle løsning. Blandt vores kunder finder man: Kommuner, Københavns Lufthavne, Billund Lufthavn, Q-Park, APCOA og mange flere.

100%
100%

Produkter af høj kvalitet

SCANVIEW SYSTEMS A/S designer, idriftsætter og servicerer driftssikre og rentable konceptløsninger baseret på: Individuel besigtigelse & rådgivning - Produkter af høj kvalitet - Kompetente medarbejdere. Vores vision er at blive en af Danmarks foretrukne og førende leverandører af professionelle tekniske konceptløsninger.

Herudover lægger vi stor vægt på at alt teknisk arbejde er udført “Håndværksmæssigt korrekt.” Alle vores medarbejdere har derfor en passion og glæde for det arbejde de udfører, og vi sætter en stor ære i at have tilfredse kunder. Vi arbejder derfor alle efter samme principper, og dette har været afgørende for, at vi i dag, har kunder i hele Danmark, som er yderst tilfredse med SCANVIEW SYSTEMS som rådgiver, designer, leverandør og installatør.